توزیع بسته های فرهنگی پیشگیری در مدارس از ابتدای مهرماه

به گزارش خبرنگار «آموزش و پرورش» (ایسنا)، مهرزاد حمیدی در چهارمین جشنواره کشوری نوجوان سالم که در باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد، با بیان اینکه رفتارهای پرخطری چون استعمال دخانیات، گرایش به خشونت، مصرف مواد مخدر و روان گردان‌ها اکنون یکی از مهمترین زمینه‌ها و مصادیق نگران کننده در حوزه آسیب‌های اجتماعی نوجوانان است اظهار کرد:‌ دلیل این اهمیت، ویژگی مشترک این گونه رفتارهاست زیرا اغلب ظاهر تفریحی و سرگرم کننده دارند و ممکن است نوجوان‌ها را گرفتار کنند.

معاون تربیت بدنی و امور سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه امروز عوامل مخاطره آمیز در زندگی نوجوانان گسترش یافته است تاکید کرد: باید همه دانش آموزان را توانمند کنیم که چگونه فکر کنند، ‌چگونه انتخاب کنند و تصمیم بگیرند، بدانند که دلسوزان آنها چه کسانی هستند؟ چه خطراتی تهدیدشان می‌کند و چگونه باید درست را از نادرست تشخیص دهند؟.

حمیدی افزود: آگاهی، نگرش صحیح و مهارت‌های درست می‌تواند دانش آموزان را در برخورداری از یک زندگی سالم کمک کند. از اولویت‌های ما در آموزش و پرورش نیز توجه ویژه به آموزش زندگی سالم برای دانش آموزان است و تلاش می‌کنیم این پیام را ترویج کنیم.

وی با بیان اینکه در سیره اسلام نیز بر مراقبت از خود تاکید شده اظهار کرد:‌ می‌خواهیم دانش آموزان بیاموزند که مراقبت از خود شامل همه زمینه‌هایی است که موجب دوری از رفتارهای مخاطره آمیز می‌شود و سلامتی را تهدید می‌کند.

حمیدی به برنامه‌های متنوع در آموزش و پرورش در همین راستا اشاره و عنوان کرد: تدوین سند ملی پیشگیری از اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی، سند ملی پیشگیری از اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی، نقشه خطرپذیری استان‌ها و مدارس،‌ راه اندازی ماتریس همکاری با نهادهای درگیر، نظام رصد و مدیریت اجتماعی آسیب‌های اجتماعی، راه اندازی نهضت پیشگیری و تدوین بسته‌های آموزشی و فرهنگی از این جمله هستند.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش ضمن اعلام این خبر که محصولات و بسته‌های فرهنگی تهیه شده که امروز از آنها رونمایی شد از ابتدای مهرماه توزیع می‌شوند گفت: انتشار کتاب درسی مطالعات اجتماعی پایه ششم و سبک زندگی پایه اول و دوم متوسطه با تیراژ سه میلیون در هر سال، تدوین واحد درسی مطالعات اجتماعی در دانشگاه فرهنگیان، مداخلات اجتماعی مربوط به افراد در معرض خطر و پرخطر و مساعدت‌های مادی و معنوی آموزش و پرورش نیز از جمله دیگر اقدامات انجام شده است و تلاش می‌کنیم ردیف ویژه‌ای در برنامه ششم توسعه برای این منظور داشته باشیم.

حمیدی همچنین به نقش والدین در آموزش‌های پیشگیرانه اشاره و عنوان کرد: همکاری والدین می‌تواند در گسترش نهضت توانمندسازی دانش آموزان نقش موثری داشته باشد.

 

هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است.
ارسال نظر برای این مطلب غیر فعال شده است!