توصیه های آنفلوآنزایی به دانش آموزان

برای اینکه کودکان در مدرسه دچار بیماری آنفلوآنزا نشوند و آن را به منزل منتقل نکنند، توصیه‌هایی وجود دارد که برخی از آنها در اینجا مطرح شده است.

دکتر امیر حسین قبادیان متخصص داخلی گفت: واکسن آنفولانزا معمولا برای همه افراد لازم نیست برخی از افراد که نیاز به تزریق واکسن آنفلونزادارند، عبارتند از: افرادی که دچار نقص ایمنی هستند، افرادی که پیوند کلیه یا کبد شده اند، افرادی که طحالشان را درآورده اند، افرادی که بیماری قلبی و یا تنفسی دارند، گروه پزشکی و پرستاران .

وی در ادامه گفت: این واکسن در سال اول باید به میزان 2 عدد و به فاصله 1 ماه تزریق کرد، اما در سالهای بعد فقط سالی 1 عدد کافی است. زدن این واکسن ها بهتر از نزدن آنهاست زیرا بسیاری از ویروس های مسبب آنفلونزا شناخته شده اند و این نوع واکسن ها می تواند 60 الی 70 درصد از ابتلای افراد به آنها جلوگیری کند.

دکتر قبادیان گفت: میزان تزریق واکسن آنفلولانزا در کودکان زیر 3 سال، به اندازه نصف واکسن می باشد و برای افراد بالای 3 سال نیز باید کامل تزریق شود ، این واکسن باید سالانه تزریق شود زیرا ویروس های آن جهش ژنی پیدا می کند.

وی بیان کرد: امکان آن وجود دارد که حتی با زدن واکسن نیز فرد به بیماری آنفلولانزا دچار شود، زیرا ممکن است این واکسن برای آن نوع ویروس جهت یافته نباشد.

توصیه هایی برای جلوگیری از انتقال آنفلوآنزا در بین دانش آموزان:

1. مراجعه سریع به پزشک.

2. استراحت فرد تا زمان به اتمام رسیدن آن بیماری.

3. استفاده از ماسک های تنفسی.

4. شستشوی مرتب دست ها.

5. پرهیز از دست دادن های غیرضروری

 

 

منبع دریافت این مطلب : عصر ایران

هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است.
ارسال نظر برای این مطلب غیر فعال شده است!