معرفی کتاب من دیگر ما

«منِ دیگرِ ما» تلاش می‌کند با تکیه بر مبانی دینی، مهارت‌های تربیت فرزند در دنیای امروز را با قلمی ساده و روان به پدران و مادران آموزش دهد. جلد اول این مجموعه، به مشکلات پیش روی تربیت در دنیای امروز، مبانی تربیت دینی و تاثیر رفتار والدین در تربیت فرزند سخن می‌گوید؛ رفتارهایی که از نگاه برخی، اثر چندانی در تربیت ندارد. با مطالعه این کتاب پی خواهید برد تصویرهایی که فرزند از رفتار پدر و مادر می‌گیرد، یکی از اصلی‌ترین عوامل تاثیرگذار در تربیت فرزند است.

محبت، یکی از پایه‌های بی‌همتای تربیتِ دینی است. «منِ دیگرِ ما» در جلد دوم، موضوع محبت و تاثیر آن در تربیت فرزند را بررسی می‌کند. این کتاب درباره دلایل محبت نکردن والدین به فرزندان سخن گفته و آن را به بوته نقد کشیده است. در بخش دیگری از این کتاب به دلایل اثر نکردن محبت در فرزندان و پس از آن نیز به شیوه‌های مختلف ابراز محبت پرداخته است.

آزادی از نیازهای اصلی کودکانِ زیر هفت سال است. جلد سوم «منِ دیگرِ ما» به بحث آزادی و نقش آن در تربیت کودکان می‌پردازد. در این کتاب، دلایل آزاد نگذاشتن کودک از سوی والدین، یک به یک بررسی و مورد نقد قرار گرفته است. آثار آزادی و عواقب محدودیت هم از دیگر مباحث این کتاب است. از آن جایی که «منِ دیگرِ ما» بنا دارد به صورت کاربردی به بحث تربیت بپردازد، هنر آزاد گذاشتن کودک را در بخشی از کتاب با مثال‌هایی که برای والدین ملموس است، آموزش می‌دهد.

سبک زندگی مدرن بیش از آنکه با نیازهای کودک تطابق داشته باشد، با نیازهای او دشمنی دارد. از همین رو پیش از آنکه بازی‌هایی که با نیاز کودکان تناسب دارد، از یاد برود باید از آن‌ها سخن گفت و یادشان را زنده نگه داشت. جلد چهارم از کتاب «منِ دیگرِ ما» از سه بخش تشکیل شده: بخش اول به رابطه بازی با محبت‌ورزی می‌پردازد که می‌توان گفت عهده‌دار رابطه میان گزاره‌های رفتاری و موضوع این کتاب است. کم نیستند پدران و مادرانی که امروزه بازی بچه‌ها را جدی نمی‌گیرند. چرایی این بی‌اعتنایی موضوع بخش دوم است. در بخش سوم هم به ویژگی‌های بازی مفید پرداخته‌ایم.

کتاب من دیگر ما به نوشته محسن عباسی ولدی در 5 جلد، توسط انتشارات آیین فطرت روانه بازار شده است.

 http://tizland.ir/files/articles/attach/2922/%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D9%85%D9%86-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1-%D9%85%D8%A7-3308.jpg

بخشی از این کتاب را با هم میخوانیم:

در خانه ای که کودکی به همراه پدر ومادرش زندگی میکند ٬ همیشه میان خواسته های والدین وکودک جنگی بر پا است.در این میان برای آنکه خانه ٬روی صلح را ببیند یکی باید به نفع دیگری خواسته های خود را محدود کند.به نظر شما چه کسی در این میان باید از خواسته های خود عبور کند؟

بدون تردید این والدین هستند که باید پا روی خواسته های خود بگذارند وبه نیاز های کودک توجه کنند.

ارمغان این کار برای کودک « آزادی» بوده وارمغان این آزادی برای ما ، آزاد شدن از خود خواهی ها ومنیت هایمان است...

 

کلمات کلیدی : کتاب های تربیتی کودک | خرید کتاب تربیتی کودک | کتاب های خندوانه | خرید اینترنتی کتاب

 

هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است.
ارسال نظر برای این مطلب غیر فعال شده است!