روش مطالعه ی شما چیست؟

بازدیدکننده عزیز، شاید به افرادی برخورده باشید که می‌گویند: «همه‌‌ی کتاب‌ها و جزوه‌ها را می‌خوانم، اما موقع امتحان آن‌ها را فراموش می‌کنم» یا «من استعداد درس خواندن ندارم، چون با این‌که همه‌ی مطالب را می‌خوانم همیشه نمراتم پایین است.»

بسیاری از این گونه مشکلات به نداشتن یک روش صحیح برای مطالعه بازمی‌گردد. عده‌ای فقط به حفظ کردن مطالب اکتفا می‌کنند. این امر موجب فراموش کردن مطالب می‌شود.

 بارها شنیده‌ایم که دانش‌آموز می‌گوید: «دیگر حوصله‌ی خواندن این کتاب را ندارم» یا «هر چه‌قدر می‌خوانم کم‌تر یاد می‌گیرم.» به‌راستی مشکل کجاست؟ آیا باید ده‌ها بار درس‌ها را تکرار کرد تا آن‌ها را یاد گرفت؟ اگر چنین باشد مطالعه، کاری سخت است.

بازدید کننده گرامی،این افراد روش صحیح مطالعه را نمی‌دانند. برای این‌که میزان یادگیری افزایش یابد باید قبل از هر چیز مطالعه‌ای فعال داشت. برای داشتن مطالعه‌ای فعال نوشتن نکات مهم در حین خواندن ضروری است تا برای مرور مطالب مجبور به خواندن دوباره‌ی کتاب نشوید و در مدت‌زمانی کوتاه یادداشت‌های خود را مرور کنید.

شیوه‌ی صحیح مطالعه چهار مزیت دارد:

1- زمان مطالعه را کاهش می‌دهد.

2- میزان یادگیری را افزایش می‌دهد.

3- به‌خاطرسپاری اطلاعات را آسان‌تر می‌کند.

4- مدت نگهداری مطالب در حافظه را طولانی‌تر می‌کند.

به خاطر سپردن مهارت و هنری مانند حرف زدن، خواندن و فکر کردن است و هر کس می‌تواند با تلاش هر یک از این مهارت‌ها را در خود تقویت کند.

 

منبع دریافت این مطلب : قلم چی

 

هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است.
ارسال نظر برای این مطلب غیر فعال شده است!